Redan på tidigt 80-tal hade Bioswed ett namn


Då på mer Norrländska breddgrader i skogarna utanför Sundsvall. Martinas far Olle tränade och rehabiliterade travhästar på dagarna och på kvällarna gjorde han salvor och liniment. Den mest populära salvan var Olles berömda kådsalva som han tillverkade av det som fanns i den egna skogen utanför. Men även hundsalvan för ömma tassar och linimentet som både travhästar och hockeylag värmt sig med var populär. Idag arbetar Olle när han blir inkallad av Martina för att bistå henne. Det är också han som gör all irisdiagnostik.

Martina som gått i sin fars fotspår sedan tidig ålder när hon sprang på ängar och i skogar för att samla och torka örter  har tagit examen inom Homeopati där hon studerade för den välkända greken George Vithoulkas. Hon är diplomerad massageterapeut med utbyggnad inom medicinsk laserterapi. Utför också gärna hårmineralanalyser.

När vi behandlar så behandlar vi hela dig. Det betyder att vi använder oss av den metod som är bäst lämpad just för dig. Medicinsk laser kan med fördel användas på de flesta akupunkturpunkter vilket ger ett brett arbetsområde.

Olle som studerat homeopati vid naturmedicinska högskolan i Stockholm har också praktiserat irisidiagnostik, kinesisk medicin samt lasermetodik de senaste 40 åren och besitter ovärderlig kunskap.
Martina har tagit sin examen vid den internationella skolan International Academy of Classical Homeopathy. Hon är också diplomerad massageterapeut med utbyggnad inom medicinsk laser.
Olle har tränat och rehabiliterat travhästar i 40 år och behandlar också både hästar och hundar. Främst med den medicinska lasern.

 Även om de flesta av våra behandlingar inom homeopati sker online så är ni såklart välkomna att träffa oss i vår mottagning som ligger i Löddeköpinge, Skåne.